Home Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact
Foto's - Arckelhoeve
Video's
ZOEK
Archief
» Zondag 27 november Sinterklaasfeest
» Zaterdag 19 november Clinic Gert van den Hof succesvol
» FNRS wedstrijd gezellig druk
» Zondag 3 juni Vader/Moederdag Special
» Zondag 3 juni Vader/Moederdag Special
» Succesvol weekend Stephanie en Danielle Kok
» Vrijdag 26 oktober onze beruchte Halloweentocht 2012
» Zondag 2 september Manege de Arckelhoeve Open dag
» Woensdag 4 t/m Vrijdag 6 januari 2012 Wedstrijd Trainingskamp
Ponykamp 2015

Het Flower Power Pony kamp 2015

 Dit jaar zijn we weer naar ons vertrouwde kamphuis in Leersum vertrokken met vrachtwagens vol paarden en pony's en auto's vol benodigdheden voor een geslaagd kamp.
 De pony's werden 's morgens al gebracht en stonden ons dan ook al op te wachten in de wei.

Het kamphuis beschikt over slaapkamers met stapelbedden, de kinderen hebben zelf leuke groepjes gemaakt, en binnen een mum van tijd waren de slaapkamers omgetoverd in een gezellige chaos waar niets meer terug te vinden is en vooral geen vloer meer te zien is !
De leiding is dit jaar een dag eerder vertrokken naar het kamphuis om het geheel om te toveren in een waar Arckelhoeve Flower Power huis, compleet met hippies !

Behalve paardrijden zit ons ponykamp altijd boordevol leuke activiteiten waaronder: spelletjes, avondwandelingen, een leuk aandenken knutselen en de bonte avond vieren, met allerlei optredens. We hebben dit jaar na het succes van vorig jaar ook weer een cross gereden in het bos gedaan, hierbij maken we gebruik van hindernissen gemaakt van spullen uit het bos en zelfs een echte waterbak !

Er was ook dit jaar weer voor ieder wat wils, met de verschillende niveau's qua rijden wordt altijd rekening gehouden en als de kinderen weer naar huis gaan hebben ze veel geleerd en zijn ze aan het buitenrijden gewend.

Op zondag werden de kinderen van de 1e groep in de ochtend gebracht door hun ouders, en we hebben gelijk een lekkere buitenrit gemaakt Woensdag was de grote wisseltruc, de groepen werden omgewisseld,namelijk de 2e groep kwam aan. Zaterdag kwamen de vaders, moeders, opa's, oma's en overige gezinsleden de kinderen van de 2e groep weer ophalen, na lekker wat gedronken te hebben is iedereen weer huiswaarts gegaan.

Iedereen heeft het ook dit jaar weer erg naar zijn zin gehad, we hadden super weer, leuke kinderen, fijne sfeer, kortom helemaal leuk !!

Volg Manege de Arckelhoeve ponykamp ook op facebook en op twitter #arckelhoeve 


Kijk in onze Foto Gallerij voor de foto's van vorige ponykampen

Buitenrit

terug | top
FacebookTwitterYoutube
Ponyclub
P.R.V.
FNRS
KNHS
Start lijsten
Nieuwsbrief
 
twitter arckelhoeve
Home Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact Arckelhoeve - Manage
Copyright © 2011 Arckelhoeve. All right reserved.