Home Nieuws 2018 Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact
Foto's - Arckelhoeve
Video's
ZOEK
Archief
Ponykamp 2017

Het Western Pony kamp 2017

 Dit jaar zijn we weer naar ons nieuwe kamphuis in Stroe vertrokken met vrachtwagens vol paarden en pony's en auto's vol benodigdheden voor een geslaagd kamp.

Het kamphuis beschikt over 2 slaapkamers met stapelbedden, de kinderen hebben zelf leuke groepjes gemaakt, en binnen een mum van tijd waren de slaapkamers omgetoverd in een gezellige chaos waar niets meer terug te vinden is en vooral geen vloer meer te zien is !
Een aantal van de leiding is dit jaar een dag eerder vertrokken naar het kamphuis om het om te toveren in een waar Arckelhoeve Western huis, compleet met cowboys en indianen !

Behalve paardrijden zit ons ponykamp altijd boordevol leuke activiteiten waaronder: buitenritten, spelletjes, een leuk aandenken knutselen en de bonte avond vieren, met allerlei optredens. 

Er was ook dit jaar weer voor ieder wat wils, met de verschillende niveau's qua rijden wordt altijd rekening gehouden en als de kinderen weer naar huis gaan hebben ze veel geleerd en zijn ze aan het buitenrijden gewend.


Iedereen heeft het ook dit jaar weer erg naar zijn zin gehad, we hadden super weer, leuke kinderen, fijne sfeer, kortom helemaal leuk !!

Volg Manege de Arckelhoeve ook op facebook.

Kamphuis

Kampgroep

buitenrit

terug | top
FacebookTwitterYoutube
Ponyclub
P.R.V.
FNRS
KNHS
Start lijsten
Nieuwsbrief
 
twitter arckelhoeve
Home Nieuws 2018 Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact Arckelhoeve - Manage
Copyright © 2011 Arckelhoeve. All right reserved.