Home Nieuws 2018 Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact
Foto's - Arckelhoeve
Video's
ZOEK
Archief
Wie zijn wij ?

Aan de rand van Den Haag treft u boerderij "De Arckelhoeve" , Hier wonen wij, Cas en Carine Kok, met onze kinderen Stephanie, Daniëlle en Robin. Wat ooit begon als een passie voor paarden is nu uitgegroeid tot een professionele manege, waarbij gezelligheid en waardering voor medemens en -dier centraal staan. Dankzij deze gezellige sfeer kan iedereen hier op een prettige manier omgaan met vele verschillende mensen en paardenrassen, in de verschillende takken van de paardensport.

We beschikken over één van de grootste binnenbakken van het Westland (24 x 60 m.), een overdekte longeerbak en een nieuwe buitenbak van 20 x 40 m. Verder hebben wij vele ruime en lichte buitenstallen. Tenslotte kunt u in onze geheel vernieuwde en sfeervolle kantine onder het genot van een kopje koffie heerlijk bijkomen van de verrichte inspanningen.

bewegend paard

Onze omgeving beschikt over uitstekende uitrijmogelijkheden. Pal naast onze manege bevindt zich een uitgestrekt park met vele ruiterpaden. Aan het eind van dit park bevindt het strand, waar u heerlijk kunt uitwaaien.

Een manege kan natuurlijk niet zonder paarden en pony's. Wij bezitten vele kleurrijke exemplaren, waar u uitgebreid over kunt lezen onder het kopje Paarden. Neem vooral eens een kijkje om meer te leren over bijvoorbeeld onze mascotte Pukkie of de onverwachte ster Goofie!

Wij organiseren vele leuke en spannende evenementen.
Meer weten? Het kopje Evenementen vertelt het u!


terug | top
FacebookTwitterYoutube
Ponyclub
P.R.V.
FNRS
KNHS
Start lijsten
Nieuwsbrief
 
twitter arckelhoeve
Home Nieuws 2018 Manege Kantine Nieuws Agenda Ponyclub Evenementen Wedstrijden Archief Link Contact Arckelhoeve - Manage
Copyright © 2011 Arckelhoeve. All right reserved.